OFFICE LOOKS 02-12

OFFICE LOOKS 02-12

LISANNE'S OFFICE LOOKS

 

LOOK 1 

Na een weekend voor gezelligheid en een zondag chill outfit heb jij maandag een nieuwe start van de week. Geen zin om jezelf maandagochtend in een panty te hijsen? Begin de week chill met een casual outfit. Een off-shoulder pullover is hiervoor de perfecte kandidaat. Comfortabel en chill. Toch heeft een off-shoulder trui de elegante touch die een v-hals of ronde hals trui niet heeft. De blote hals en schouders worden geaccentueerd. Als je hier een elegante necklace-party bij draagt zal deze extra opvallen. Een off-shoulder pasvorm is erg geschikt voor dames die brede heupen hebben en minder brede schouders. Door het accent te leggen op jouw bovenlichaam, blijft dit in balans met het onderlichaam. Daarnaast geeft de horizontale lijn van de trui een breder effect. Zo zijn boven en onder in balans, met een prachtige taille er tussen! 

Heb jij bredere schouders en een smaller onderlichaam, het zogeheten 'omgekeerde driehoek' figuur? Dan is deze top misschien minder geschikt voor jou. Kies voor een top die de aandacht niet naar jouw schouders trekt. Dit kan bijvoorbeeld een blouse of v-hals pullover zijn.

 

 

 

LOOK 2

 

De plissé rok is heel geschikt voor op kantoor. Door de lengte en pasvorm is de rok heel elegant. Dat geeft een leuk contrast met de kleur en gevouwen stof die juist weer voor een funky touch zorgen. De verticale lijnen in de rok zorgen ervoor dat jij optisch langer lijkt, wie wil dat nou niet? Een bodysuit is een goed item om te combineren met een plissé rok. Het dragen van een bodysuit creëert een mooiere v-hals dan een normale top kan doen. Welke kleur plissérok kies jij? 

 

 

 

LOOK 3

Maxi dress, maxi cute. Een maxi jurk is een item waarmee je in de zomer én winter kunt zwieren. In dit seizoen kun je een maxi jurk stylen op verschillende manieren. Draag deze bijvoorbeeld met hight knee boots. Zo komt er geen blote huid door de split heen die jou kippenvel op jouw benen geeft. Om dit te voorkomen zou je de jurk ook kunnen combineren met een leren legging, zwarte col en boots. Zo creëer jij een stoere look. Een andere outfit kun je creëren door de jurk te combineren met een skinny jeans en zwarte blokhakken. Draag hier een zwart, leren jasje bij en geeft de outfit een elegante touch. KORTOM: De opties zijn eindeloos. Het voordeel van een maxi jurk is dat het super comfortabel is en je ook nog eens de show steelt met een opvallende outfit! 

 

 

 

 

 

 

  |  

Meer berichten