Over ons - Unconventional Wardrobe

Hi! 

Ik ben Lisanne Broekhuisen, trotse eigenaresse van UNC Wardrobe, een boetiek concept met superleuke Scandinavische en Nederlandse merken, waarbij styling altijd centraal staat. Sinds 2022 hebben we ook ons eigen label Dash of Daring die ons helpt onze outfits net naar een hoger niveau te tillen!

Toen ik klein was wilde ik het liefst kapper worden, want het leek mij geweldig om iemand een nieuw kapsel te geven en helemaal zelfverzekerd de deur uit te laten gaan. De appel is dus niet heel ver van de boom gevallen: i.p.v. een nieuw kapsel wordt je bij ons, zowel online als in onze boetieks, van top tot teen gestyled om jouw net dat beetje extra te geven.

Als UNC volgen wij niet klakkeloos de trends, maar selecteren wij graag trends die dat vleugje “effortlessly chic” geven en jarenlang gedragen kunnen worden. Daarnaast geven we graag styling tips hoe je kleding op verschillende manieren kan dragen en daarmee je eigen capsule wardrobe kan samenstellen.

Met ons fantastische team is denk ik alles mogelijk: the sky is the limit! Dus ik zou zeggen: hou goed onze instagram (unc.wardrobe) in de gaten voor de laatste updates of kom gezellig langs in een van onze boetieks in Rotterdam of Breda!

Liefs,

Lisanne