RUILEN & RETOURNEREN

RUILEN & RETOURNEREN:

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn. Het kan voorkomen dat het product niet geheel voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk via ons retouradres of in onze winkel in Rotterdam. 

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:  

 • Een volledig ingevuld retourformulier moet bijgesloten zijn (deze ontvang je bij je bestelling of kun je downloaden via onze website);
 • Het artikel is compleet, niet gebruikt/gedragen, of beschadigd (passen mag uiteraard wel); 
 • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel; 
 • Het artikel is niet gewassen of gedragen. 

HET RETOURPROCES:

 1. Na het ontvangen van het pakket heb je 14 dagen om jouw online order terug te sturen.
 2. Vul het retourformulier in en voeg dit toe aan het pakket.
 3. Ga naar https://uncwardrobe.myparcel.me/returns/create en maak een retourlabel aan voor het pakket.
 4. Met het retourlabel op het pakket kun je het pakket inleveren bij een PostNL pakket punt.
 5. De kosten voor retourneren zijn voor de klant, maar je kunt het pakket ook gratis retourneren in onze winkel op de Oude Binnenweg 42 in Rotterdam.
 6. Retouren zullen binnen 7 werkdagen verwerkt worden (met uitzondering van weekend en feestdagen).
 7. Je ontvangt een e-mail wanneer de retour is verwerkt.
 8. De terugbetaling zal automatisch worden verwerkt via de door jou gekozen betaalmethode. Gemiddeld duurt dit 5 werkdagen tot het te zien is op de betaalrekening, afhankelijk van jouw bank.
 9. We doen ons best om iedere retour te accepteren en ze hoeven daarom niet in de originele verpakking geretourneerd te worden, maar dienen wel goed beveiligd verstuurd te worden.

Hulp nodig bij je retour? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons klantenservice via: info@uncwardrobe.com

In het geval van een verkeerd geleverd artikel of een mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice.