WEEKEND LOOKS 06-12

WEEKEND LOOKS 06-12

LISANNE'S WEEKEND LOOKS

 

CASUAL FRIDAY

Een Deense top, dat voel je meteen. De kwaliteit en comfort van een dunne en toch betaalbare stof. December is de glitter maand, dat weten we allemaal. Het liefst zouden we het hele jaar door glitter tops dragen. Nou goed nieuws, dat kan absoluut! Zonde om te investeren in een prachtige top die je vervolgens alleen op 24 december aantrekt, toch? De key is om jouw look zo te stylen dat de glitters een sophisticated en stijlvolle toevoeging zijn. Maar hoe doe je dat? En wanneer trek je zo'n top dan aan? In eerste instantie is het belangrijk dat jij precies doet waar jij je goed bij voelt. Als je je daarna nog afvraagt wat je met zo'n top aanmoet, komen hier wat tips. Er zijn verschillende situaties waarin jij zo'n top kunt dragen.

De meest voor de hand liggende is een avondje uit. Je zou de top perfect kunnen combineren met een rokje, bijvoorbeeld een black denim skirt. Style jouw outfit met een paar hakken, een schoudertasje en statement earrings en jouw party-look is een feit! 

Een glitter top is ook helemaal geschikt voor een casual look. Combineer jouw top dan bijvoorbeeld met een boyfriend jeans en boots. Gooi er een stoere leren jasje overheen en you're good to go. Het voordeel van een leren jasje is dat het power uitstraalt en bijna overal op kan. De moeite waard om in te investeren dus. 

Ook voor speciale gelegenheden kun jij glitter toevoegen aan jouw outfit. Als je niet wilt dat jouw uitstraling kerst schreeuwt, style jouw outfit dan met simpele, sophisticated items. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte pantalon met een zwarte blazer. draag een subtiele ear-party en een elegante hak. 

Tot slot natuurlijk de outfit waar deze top geschikter dan ooit voor is: KERST! Ga all in met deze look. Glinsterende oogschaduw, eyeliner en een plissérok. Go big or go home; draag er schitterende glitter hakken onder! Voeg een lading sieraden toe en maak de look af met een lippenstift. Handig ook zo'n plissérok, dan kun je je helemaal rond eten tijdens kerst en niemand die het ziet!

 

 

 

SATURDAY NIGHT

Het grootste fenomeen in de fashion industry: het minimalistische zwarte jurkje, oftewel de 'LBD'; Litte Black Dress. Een kledingkast zonder LBD is incompleet. Hoe veel heb jij er hangen? De oorsprong van de populariteit van dit fenomeen gaat ver terug in de tijd. Hoewel het ontwerp al langer bestond, heeft Chanel het zwarte jurkje op de kaart gezet. Ruim 90 jaar geleden introduceerde zij de schoonheid van een minimalisme zwarte jurk. Na de tweede wereldoorlog voegde Christian Dior hier de wespentaille aan toe; de 'New Look' waarin de vormen en taille van de vrouw werden geaccentueerd. De zwarte kleur van de LBD deed de taille nog slanker lijken. 

Vandaag de dag is de Little Black Dress nog net zo populair en tijdloos als zij altijd al was. De wikkel pasvorm van de Mitsy jurk accentueert de taille zoals dit ooit geschiedenis schreef. De stof is glanzend en valt perfect om het lichaam. Een leuk detail is de aanzet van de mouw. Tot slot zijn de ruches aan de onderkant juiste toevoeging om het jurkje compleet te maken. Style het jurkje met elegante sieraden. Ook een leren jasje of een zwarte col kun je leuk combineren met deze LBD. 

 

 

 

SUNDAY CHILL

Op de Sunday Chill gooien we een trui in de mix! Natuurlijk is pyjama en sloffen de go to outfit van de zondagmiddag. Maar mocht je bij uitzondering toch eventjes iets aan willen trekken waarmee je de straat op kan, kies dan voor de trui-blazer combinatie. Mega comfortabel en tóch nog best wel chique. De trui-blazer combo is erg populair in de mannenmode. Heerlijk wanneer vrouwen een mannentrend overnemen en het rocken als nooit tevoren. 

Maak jouw look af met een goeie boyfriend jeans en een paar sneakers. Own de casual vibe compleet op de zondagmiddag. Wat maakt jouw look dan echt helemaal af? Simpel: oortjes in en muziek op play. Maandag ga je weer aan de bak maar vandaag draait het om chillen.

 

 

 

  |  

Meer berichten