OFFICE LOOKS 09-12

OFFICE LOOKS 09-12

LISANNE'S OFFICE LOOKS

 

LOOK 1

100% BOYFRIEND PROOF. Creëer een look met verschillende 'loose' elementen. De boyfriend jeans en boyfriend blazer zijn een goeie combinatie. Ga jij all in en kies jij ook een loose turtleneck? Een aansluitende coltrui voegt wat lichaamsvorm toe. Zo ben jij zowel stoer als vrouwelijk. De stoere look met een touch of mannenoutfit is helemaal in trend. Knal er een paar plateau boots onder en jij bent helemaal in style. 

 

 

 

LOOK 2

LET'S TALK ANIMAL PRINTS. We love to spice it up with some animal prints every once in a while. Trends komen en gaan, maar de dierenprint is altijd wel en trend. Wanneer de ene print 'uit' is, zijn daar alle andere dieren om het op te vangen. De panterprint is al een tijdje een hot print voor jurken, rokken, blouses en zelfs schoenen! Ook de slangenprint is erg populair, eentje die je bij UNC. veel terug ziet komen. Dit jaar zijn de zebra en alligator print weer helemaal teruggekomen. De Dove Groene Alligator jurk is een pareltje. De taille riem is bekleed in dezelfde style en accentueert te taille. De jurk valt vanaf de taille naar beneden ongedwongen soepel langs het lichaam. Welke dierenprint is jouw favoriet?

 

 

 

LOOK 3 

UNC. Wardrobe streeft ernaar om iedere vrouw op haar mooist te laten voelen. Groot, klein, vol of slank. Ieder lichaam heeft haar eigen schoonheid. Deze half lange aansluitende jurk benadrukt die schoonheid ten volste. De aansluitende pasvorm accentueert de vormen, waar de zwarte kleur juist het slanke accentueert. De jurk is heel erg geschikt voor deze tijd van het jaar. Ga jij voor chique? Combineer met een hak en ear-party. Liever voor stoer? Kies voor een laars, leren jasje en necklace-party. 

  |  

Meer berichten