WEEKEND LOOKS 20-12

WEEKEND LOOKS 20-12

LISANNE'S WEEKEND LOOKS

 

WRAP FRIDAY

 

De wikkeljurk: eindeloos veel varianten in pasvorm, lengte en vooral PRINT! De afgelopen jaren is de wikkeljurk niet meer uit de gardarobe van de vrouw weg te denken. Er wordt steeds meer geëxperimenteerd met de uitstraling en styling. Lately staan jurken niet meer garant voor een 'troela' vibe. Knal een paar platform Dr.Martens en een oversized leren jasje bij jouw jurk en jij straalt alles behalve troela uit. Het contrasteren van verschillende vibes maakt jouw look interessant. De manier waarop jij jouw look styled bepaald het totaalplaatje. Zo kun jij een wikkeljurk aan naar kantoor, maar ook naar een festival. Multifunctioneel dus, ideaal! Wil jij nog meer voordelen weten van de wikkeljurk? Oké komt 'ie! BO-DY-CURVES. De stof wikkelt zich om jouw lichaam en legt een accent op jouw heupen. Doordat de jurk vanaf de taille naar beneden uit zwiert komt jouw lichaam prachtig uit de verf. Bij UNC. is de wikkeljurk erg geliefd. Neem bijvoorbeeld de Lucie wikkeljurk. Heerlijke pasvorm en coole print! 

 

 

LOOSE SATURDAY

 

Dit weekend is het weekend voor de kerst. De panty's, glitters en strakke jurken laten wij dus lekker in onze kast hangen. Vandaag gaan we op de comfy tour. Een hoe beter dan met een lang vest die jou even lekker omarmt. Om de look toch nog een beetje chique te maken kun je deze combineren met een kanten top. Door de losse pasvorm hoef jij je geen zorgen te maken over hoe het zit. Het kant aan de bovenkant trekt de aandacht en legt het accent op jouw decolleté. Het lange vest is het ultieme chill item. Hoe style jij jouw look verder? Bijvoorbeeld met een paar stoere boots en een hoed. Lekker toch?

 

 

 

 

SUNDAY CHILL

 

Ben jij ook zo'n koukleum die warmte verkiest boven 'er cute uitzien'? Ik ook. Hebben wij even geluk dat je eigenlijk helemaal niet hoeft te kiezen. Met de juiste items creëer jij een look die both warm and cute is. Essential nummer 1: een coltrui. Natuurlijk is een coltrui an sich al heel leuk. Het is ook een goede basis voor een outfit met iets meer details. Combineer bijvoorbeeld met essential nummer 2: een vest met knopen. Door de semi-losse pasvorm en geribbelde stof heeft het vest een vintage uitstraling. Heb jij er al eentje? 

 

  |  

Meer berichten