9 ITEMS DIE JE IN JE KAST MOET HEBBEN ALS JE ZWANGER BENT

9 ITEMS DIE JE IN JE KAST MOET HEBBEN ALS JE ZWANGER BENT

 Vind je het ook zo lastig om er leuk uit te zien tijdens je zwangerschap? Of zie je dat vriendinnen, je zus of schoonzus hier moeite mee hebben? WE'VE GOT YOU COVERED! Wij hebben voor all the pregnant ladies een 'maternity capsule wardrobe' gemaakt. Items die je niet wilt missen tijdens je zwangerschap en daarna.

Knitted dress

Een bodycon gebreide jurk is FANTASTISCH voor deze capsule wardrobe. Je hoeft nergens meer over na te denken, er zit veel stretch in en na je zwangerschap zit hij heerlijk comfortabel voor als je er toch nog leuk uit wilt zien na de gebroken nachten. 

the Trench coat

Een trench coat is sowieso een no brainer, maar tijdens je zwangerschap is het een essentieel item! Het maakt je outfit af en het ziet er ook nog stylish uit.

 A black turtle neck top

Een zwart coltruitje is super handig voor op rokken, maar ook zeker onder jurken in de winter. Het geeft een leuke bohemain look, maar zit nog eens heerlijk strechty over je buik. Plus, wanneer je weer je normale kleding aan kunt, is deze top perfect voor onder een oversized blazer.

A slip skirt

Een midi skirt is sowieso goed om te dragen, maar met een slip skirt voel je je ook tijdens je zwangerschap nog op en top sexy!  Leuk om te combineren met een stoere top en ook nog eens makkelijk tijdens de borstvoeding.

A comfortable heel

Er zijn vrouwen die nog die-hard op de hoogste hakken kunnen lopen tijdens de 8e maand, maar of je voeten dit ook echt fijn vinden is de vraag. Wij hebben het antwoord: de haksandalen van Vanessa Wu!

The perfect jogger

Misschien tijdens de corona tijden, heeft iedereen deze in hun kast liggen, maar hoe heerlijk is het om tijdens de laatste maand op de bank te ploffen en er toch nog leuk uit te zien in 'the perfect jogger'.

An oversized blazer

Een oversized blazer is ideaal omdat het een recht model is. Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat je lichaam erg verandert en je zult zien dat een getailleerde blazer geen go-to is. Ook na je zwangerschap is het heel tof om een oversized blazer over een leren legging en een kanten singlet te dragen.

Bralettes

Wij zijn verliefd op bralettes! Vandaar dat je deze volop terug ziet bij ons eigen merk Dash of Daring. Heerlijk om onder jurken te dragen met een diepe decollete of onder een wollen trui. 

Oversized blouse

Zwanger of niet, de oversized blouse is een fashion statement. Met streepje, wit of een funky kleurtje, op een leren legging of een stoere mom jeans, met riem als je niet zwanger bent en los met de laatste loodjes. De oversized blouse mag niet ontbreken in dit verhaal!

 

  |  

Meer berichten