6 BASICS DIE JE MET ELKE JEANS KUNT COMBINEREN

6 BASICS DIE JE MET ELKE JEANS KUNT COMBINEREN

Ik hoop dat iedere vrouw zich erin herkent als ik zeg dat het eerste wat ik zie als ik mijn kledingkast open doe zijn: JEANS! Maar dan, wat combineer je met je jeans? Er zijn talloze mogelijkheden en wij geven je de basic handvatten voor elke jeans die je in de kast hebt hangen. Zo hoef je niet een enorme garderode te hebben, maar zijn het net de key pieces die jouw outfit afmaken.

Oversized blouse

Je kunt natuurlijk iedere classic geknoopte blouse dragen op je jeans, maar een oversized blouse zorgt net voor die extra finishing 'fashion' touch!

 Blazer

Een blazer is en onwijs chic en vrouwelijk item. Met een jeans wordt het iets meer casual en zeker omdat je outfit nu bestaat uit verschillende stoffen krijg je een WOW outfit. 

 Trench coat

Vorige week vertelde ik al dat de trench coat niet mag ontbreken in jouw garderode en dit geldt ook weer in combinatie met een jeans. Met een trench coat creëer je gemakkelijk een effortlessly chic look.

'

Tanktop

Een tanktop is zeker voor de zomer een item wat altijd goed is. Combineer het met een straight jeans en een necklace party and you're ready to rumble!

 

 Cardigan

Een ribbed kort vestje is super stylish en heel fashionable in combinatie met een jeans. Die 90's look komt toch nog terug. Lucky you als jij je oude klassiekers hebt bewaard!

Polo

Een polo, in het speciaal een gebreide aangesloten variant, werkt goed voor een 'office look', maar met een jeans zorg je ervoor dat het stoffige imago hier vanaf gaat en jij fashionable de straat op kunt.

 

 Psst... heb je geen jeans inspiratie? Hier een lijstje van onze favo jeans!

Echo

Straight jeans zijn goed voor veel figuren met name als je bredere schouders hebt!

 

Nora

Jaja, onze all time favorite! Onwijs vrouwelijk en super fashionable.
 

Macy

Een flared jeans brengt je benen direct in balans en is dus goed als je bredere heupen hebt. Ook vrouwen die boven de 1.75 meter zijn kunnen deze flared jeans dragen in lengtemaat 34!

Moxy

De Moxy is de beste skinny ooit! Het is een high waist skinny jeans die ook weer erg lang is dus tall ladies: eat your heart out!
  |  

Meer berichten