WEEKEND LOOKS 29-11

WEEKEND LOOKS 29-11

LISANNE'S WEEKEND LOOKS

 

CASUAL FRIDAY

De halflange jurk met ceintuur. Populair om zoveel redenen. Laten we beginnen met het feit dat deze pasvorm ieder lichaamstype op haar best accentueert. De jurk legt het accent op het slankste gedeelte van het lichaam, de taille. De stof loopt vloeiend uit vanaf de taille. Vrouwen die een buikje willen verbergen kunnen met deze jurk de juiste lichaamsdelen accentueren en gewenste lichaamsdelen maskeren.

Een ander voordeel aan deze jurk, iets wat daarnaast ook heel toepasselijk is op de 'casual friday' outfit, is het feit dat je de jurk zowel chic als casual kunt stylen. Maar hoe dan? Komt 'ie: Vrijdag overdag kun jij de jurk gesloten dragen. Style de outfit met high knee boots en een necklace-party. Zo loop jij er op werk professioneel bij. Ga jij na werk het weekend vieren? Of wil je gewoon even lekker casual over straat? Knoop de jurk dan open aan de onderkant. Draag er een jeans onder en eventueel een colletje. Combineer de outfit met stoere boots en voila! Jij hebt jouw outfit omgetoverd van chic naar casual. Let's celebrate the weekend in style. 

 

 

 

 

SATURDAY NIGHT 

Ben jij het type dat tijdens de feestdagen all in gaat met de glitters, pailletten en kralen of hou jij het liever subtiel? Met een all in jurk steel jij de show tijdens de feestdagen. Maar sluit de simpelere looks niet uit! There's beauty in simplicity. Plus, een jurk die niet 100% KERST schreeuwt kun jij lekker het hele jaar door blijven dragen. De Mille is een mooi voorbeeld van een sophisticated maar subtiele party dress. In de stof zit een heel, heel, heel subtiel glittertje verwerkt. Zo kom jij toch een beetje in de stemming.

Oké dus dan heb je party jouw jurk gescoord. Hoe zorg je ervoor dat de rest van jouw look dan ook christmas-proof is? Het zijn de kleine elementen die samen een groot verschil kunnen maken voor jouw outfit. Voeg een lippenstift of eyeliner toe aan jouw make-up look waar je dit normaliter niet zou doen. Een glittertje in jouw oogschaduw of een extra beetje highlighter. Verwissel een platte schoen in voor een hak om jouw look feestelijker te maken. Ook jouw haar kan een groot verschil maken. Natuurlijk is het altijd een goed idee om een jewelry-party toe te voegen! Tot slot zou een leuk schoudertasje of een clutch de perfecte toevoeging zijn. Zo tover jij een simpel jurkje om tot een complete party look. 

 

 

 

SUNDAY CHILL 

De 'sunday chill' outfit is een van jullie favorieten. Is dit omdat jullie na een week aan jurkjes, het heerlijk vinden om de zondag in een heerlijke jeans door te brengen? Hoe dan ook! Deze Macy flare jeans is een perfecte jeans om deze dag zowel chill als fashionable door te komen. Het fijne aan een flare jeans is dat het lichaam mooi in balans wordt gebracht door de wijde pijpen. Wil jij een buikje verbergen? Kies dan voor een flare jeans met hoge taille. Zo gaat de aandacht naar de wijde pijpen. Combineer de jeans met een hak. Zo lijken jouw benen nog langer, dit geeft een slank effect. 

Hoe kun je een flare jeans het beste stylen? Eigenlijk kun je alles combineren met een flare jeans. Tijdens de koudere dagen kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een coltrui met een groot vest. Aan de voorkant ben jij mooi slank. Aan de zijkant maskeert het vest een eventueel buikje. Ook een groot vest zou je leuk kunnen stylen met een flare jeans. Je zou dan eventueel nog een riempje in jouw taille kunnen dragen, zo accentueer je jouw slankste gedeelte. Ben jij zondagochtend brak? Gooi er een hoed bij. Zo hoef jij niet na te denken over jouw haar en zie je er toch mega stylish uit. 

 

 

 

  |  

Meer berichten