UNC TO THE RESCUE: WELKE SCHOENEN BIJ MIJN OUTFIT?!

UNC TO THE RESCUE: WELKE SCHOENEN BIJ MIJN OUTFIT?!

De bovenstaande vraag krijg ik denk ik elke dag als ik als styliste in een van de  boetieks sta; welke schoenen draag ik hier nu onder? Er is ook zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hierbij een aantal voorbeelden om iets meer uit de 'voeten' te komen om er iedere dag opnieuw weer stylish en fashionable uit te zien!

 

1. SANDALEN

Hoe fijn is het om met warm weer je voeten niet op te sluiten in sneakers of laarsjes. Sandalen zijn dan een top uitkomst! Open hak sandaaltjes staan super onder een zomers jurkje, maar wij raden ze ook vaak aan onder een flared jeans. Omdat het een open teen heeft, zorg je er bij een flared jeans voor dat je benen worden verlengd. Zelf vind ik chunky sandalen leuk om een outfit wat stoerder te maken, bijvoorbeeld onder een a lijn jurkje. 

2. SNEAKERS

Sneakers zijn altijd een goede go to. Of je het nu onder een casual outfit draagt of onder een jurkje, het maakt je outfit af. En toevallig hebben wij heerlijke sneakers van Selected Femme. De 'Gavina' sneaker is super comfortabel, maar ook gelijk een fashion statement! Het is een model wat lijkt op dad sneakers, maar ze zijn toch iets meer sophisticated. Hieronder onze favorieten:

 3. BOOTS

Van zomer tot winter, boots zijn mijn persoonlijke favoriet! In de zomer kun je super leuk bikerboots onder een satijnen rok dragen om het net die extra edge te geven. In de herfst kun je de twee kleuren boots aan van Alohas onder een flared jeans met een lekkere coltrui erop. En in de winter kun je de zwarte variant dragen onder je mooiste kerstjurk. Voor ieder wat wils dus!



  |  

Meer berichten