6 CHIC OUTFITS VOOR IEDERE ZOMER

6 CHIC OUTFITS VOOR IEDERE ZOMER

Met duurzaamheid in ons achterhoofd is het tijd voor wat inspiratie die iedere zomer van toepassing is. Zo voorkom je dat je iedere zomer weer een nieuw jurkje, short of top moet kopen en daar wordt niet alleen het milieu maar ook je portomonee vrolijk van.

1. SHORT SUIT

Ideaal voor naar kantoor en als je daarna als afsluiter nog naar een borrel in de zon wilt, kun je het jasje gewoon uitdoen! Combineer het met een haksandaaltje doordeweeks en in het weekend met een sneaker. Zo kun je een short suit bij veel verschillende gelegenheden dragen. 

2. LITTLE BLACK DRESS

Een little black dress moet iedere vrouw in haar kast hebben hangen. Hier mag je dus ook best in investeren. Wij hebben net een fantastische little black dress binnen van Edited. Net een klein pofmouwtje voor that little bit extra sass. Ik zelf zou het dragen met stoere sandaaltjes, maar het kan ook heel goed met een haksandaaltje of een sneaker.

3. FLOWER SKIRT

Dit item draag ik alle seizoenen door. In de lente met een spijkerjasje en sneakers. In de zomer met een basic tee. In de herfst met een leren jasje en in de winter met een panty, stoere boots en een lekkere warme trui. Hiermee zit je nooit mis! En in de zomer mag je dan best wel een fel kleurtje erin dragen.

4. BEACH DRESS

Ik vind het zelf altijd weer heerlijk als het dan heel warm is, om direct een luchtige jurk aan te doen. DIt jaar hebben wij de Cameron dress in onze eigen Dash of daring collectie en hebben wij de Beach Ibiza dress. Deze jurken zijn stuk voor stuk perfect voor op het strand om over je bikini aan te trekken of voor een avondje uit met een sandaaltje eronder!

5. OVERSIZED SHIRT DRESS

Deze kan ik natuurlijk niet overslaan in het rijtje. Deze jurk moet je hebben! Perfect voor op kantoor of voor een chille zondag. Hij zit namelijk fantastisch! Leuk met een sneaker of met een sandaaltje. Voor je werk zou je het ook kunnen combineren met een laarsje. 

6. STATEMENT TROUSERS

Ik ben onwijs fan van broeken in een kek kleurtje. Makkelijk te combineren met een witte blouse en je ziet er direct goed uit. Je kunt hem ook combineren met een basic tee om het op een zaterdag aan te trekken om in de stad te slenteren.

 

  |  

Meer berichten