5 BLAZER LOOKS TO DIE FOR!

5 BLAZER LOOKS TO DIE FOR!

Ik zeg het vaak en nu zeg ik het gewoon nog een keer: je kunt nooit genoeg blazers hebben. Een zwarte, een gekleurde, een linnen blazer, het maakt je outfit af! Ik krijg dan ook vaak de vraag hoe ik mijn blazers combineer. Dit is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, maar wel heel handig om te weten!

1. DE BRALETTE

Oke, ik geef toe, we beginnen gelijk met een BANG! Maar zeker als we weer met een wijntje in de hand op het terras mogen zitten, mag je best gezien worden in deze look. Je maakt direct een fashion statement en heel eerlijk, zo'n bralette zit toch veel lekkerder dan een beugelbh...

 2. DRESS

Ik vind niets zo mooi als een kort jurkje met daaroverheen een lange blazer. Hij mag dan ook best wel tot bijna over het jurkje heen komen. Zeker als het jurkje dan ook nog in de taille smaller is, maakt dat het helemaal af. Wanneer je een strak jurkje draagt, mag je er best wel een boxy oversized blazer over heen doen, dan maak je het geheel toch net iets stoerder.

 3. DENIM SHORTS

Ik denk toch dat dit mijn favoriet is. Ik zeg altijd ook in de boetieks: wanneer je twee verschillende stijlen met elkaar combineert, creeer je een echte WOW outfit! Dat is precies wat er in deze outfit gebeurd. Je combineert het klassieke van een blazer met het stoere van een denim short. En hoe fijn is deze look op een koele zomeravond?

 4. HIGH NECK TOP

Een high neck top is een hele goede basic om tegelijkertijd met je nieuwe favo blazer aan te schaffen. Het is echt een effortlessly chic look! Draag er een necklace party overheen of combineer het met een paar statement earrings en iedereen zal je vragen waar je je outfit vandaan hebt!

5. SKIRT

Net als bij het jurkje, is het het mooist als de blazer bijna tot het einde van het rokje valt. Maar ook bij een maxi skirt is het mooi om een blazer te dragen. Hieronder een voorbeeld van een outfit met een short skirt en het fijne is dat je  het met zo'n high neck top met look 4 kan combineren!

 

 

  |  

Meer berichten