DE 4 JEANS ALTERNATIEVEN DEZE ZOMER

DE 4 JEANS ALTERNATIEVEN DEZE ZOMER

In de zomer zijn jeans misschien niet je lievelings. Het is warm, het is stug en het beweegt iets minder soepel. Dit zijn althans mijn ervaringen. Zeker met deze hete dagen, zul je best eens raar aangekeken worden op straat wanneer je een jeans draagt. Maar wat draag je dan als je op je werk niet met een kort rokje of broekje mag rondlopen? Dit kun je voorkomen met mijn 4 alternatieven voor jeans deze zomer!

1. PANTALON

Een pantalon is goed voor alle seizoenen. Het enige verschil is dat je in de zomer kunt gaan voor een luchtige pantalon, eventueel in een kek kleurtje. Dan is het ook maar goed dat wij net een grote levering van FiveUnits binnen hebben. Dit merk is gespecialiseerd in broeken en WE LOVE THEM! En met name onderstaande pantalons zijn geschikt voor de warme zomerdagen.

2. CO ORD SETS

Ik ben een absolute fan van co-ord sets. Het is zo makkelijk en het ziet er gelijk echt top uit! Je kunt ook de gehele outfit combineren met andere items zodat je weer een volledig andere outfit krijgt. Win win situatie dus!

3. RIB KNIT BROEK

Dit is ook weer zo'n heerlijke toevoeging aan deze lijst. Normaal draag je dit vaak als je thuis op de bank zit. En aangezien thuiswerken nu weer de norm wordt, is dit een blijvertje. Wij hebben een hele mooie glanzende variant, die je dus ook bij een lunch buiten de deur met een klant aan kunt trekken en je er eigenlijk nog heel netjes uit ziet. 

 

 

4. PAPERBAG

Niets vrouwelijker dan een goede paperbag. Vooral omdat hij zo mooi getailleerd is. Met een fitted shirt en een paar goede hakken eronder kun je flaneren over straat. Of lekker in je vrije tijd met een trui en sneakers eronder. Een paperbag broek is echt een all time favorite!

  |  

Meer berichten