4 ITEMS DIE JE MOET HEBBEN IN DE NEDERLANDSE ZOMERS

4 ITEMS DIE JE MOET HEBBEN IN DE NEDERLANDSE ZOMERS

Echt zomer hebben we nog niet gehad en als dat nog niet erg genoeg was, merkte ik gisteren dat de dagen ook nog eens korter worden. Dit alles draagt natuurlijk niet bij aan de dagelijkse outfit crisis, dus ben ik hier voor de dagen dat het 15 graden is, het misschien regent en je om 4 uur toch baalt van de outfit die je 's ochtends met het zonnetje in je hoofd had uitgekozen. Hier zijn 4 items om de overgang van zomer naar herfst wat dragelijker te maken!

1: DE SPENCER

Laagjes zijn perfect voor deze dagen en hierbij komt de spencer weer van pas. Als je deze afgelopen winter hebt aangeschaft, kun je je hart ophalen, want ook dit seizoen blijft de spencer een trend. Plus, het is heerlijk dat je de spencer over een blousje aan en uit kunt trekken als het warm of koud is. Win win dus!

 2: DE JUMPSUIT

Het fijne aan een jumpsuit vind ik dat je dit heel makkelijk naar kantoor aan kunt. Kies dan wel een jumpsuit in een luchtige stof, want mocht het dan nog warm worden, breekt het zweet je niet uit. Ook nog leuk met een leren jasje erover heen!

 3: DE KNITTED DRESS

Deze look is mijn persoonlijke favoriet! Het is echt effortlessly chique. Leuk met een blousje eronder en een skinny jeans of in de herfst met high knee boots voor naar kantoor. En de variant die wij in de collectie hebben, kun je ook super leuk open dagen op een skinny met een oversized blouse.

 4: EEN VEST

Ja deze mag natuurlijk niet ontbreken! De queen onder de laagjes. Heerlijk om over een jurkje te dragen tijdens koele zomeravonden en in de herfst is het top om over een blousje te dragen. Ook kun je een vest zowel casual als classic dragen. Een all time favorite.

  |  

Meer berichten