7 TRUIEN TRENDS DIE JE IN JE KAST MOET HEBBEN

7 TRUIEN TRENDS DIE JE IN JE KAST MOET HEBBEN

Het regent, het waait, de temperatuur daalt en het wordt vroeger donker. De herfst is nu echt aangebroken. Het eerste waar ik dan aan denk is mijn zomerkleding terug naar achterin de kast en de truien komen tevoorschijn. Daar komen wij weer to the rescue, want je kunt natuurlijk zonder na te denken een trui aantrekken, maar je kunt ook van top tot teen gestyled het herfstige weer in gaan. Hier zijn 7 trends waar wij erg gelukkig van worden!

1. DE SPENCER

Dit is een item die de komende jaren nog wel even blijft. En waarom ook niet? Want het is een top item om als basic in je kast te hebben. Samen natuurlijk met een oversized blouse, want niets is mooier dan een leren broek, witte blouse en een mooie spencer. 

 2. POLO NECKS

En hier hebben wij rekening mee gehouden in onze eigen dash of daring collectie! Deze trui zit heerlijk, is zacht en super sophisticated. Classy en comfy, meer willen we niet in het najaar. Super om te combineren met de Nora jeans of met onze eigen Lisanne faux leather legging!

 3. DE CREW NECK

Zelf ben ik erg fan van deze variant. Wel kan het er erg makkelijk uit zien als je het niet goed combineert. Ikzelf draag deze truien graag met een nette pantalon zodat je toch een goede outfit hebt. Maar op zondag achter de televisie met een grote kop thee en een reep chocola is het ook heerlijk om er een relaxte broek onder te doen.

 4. RIBBED SWEATERS

De laatste trends in ribbed sweaters zijn veel chiquer dan dat wij ze kennen. En een ribbed patroon is super vrouwelijk en kleed heel erg af. Grote kans dat je er al een in de kast hebt hangen en zo niet kun je er een kopen op iedere hoek van de straat, of gewoon via onze webshop!

 5. VESTJES

Vorig jaar kwamen deze net een klein beetje om de hoek kijken, maar nu kunnen we er niet meer omheen. De vesten. En dan vooral de varianten met knopen. Je kunt het op zoveel manieren dragen, urban, classic, preppy, noem maar op. Leuk met zowel een blouse eronder als een crop top. 


6.  DE HOODIE

Jaja, ook hierbij hebben wij aan jullie gedacht in onze eigen collectie! Hierbij de Valerie hoodie! Heel graag gedaan. Deze hoodie is vernoemd naar Valerie die ook in onze winkel LEEFT in een hoodie. Draag er een leren legging onder of een rokje! 

 

7. FELLE KLEUREN

En als laatste mogen de kleurtjes natuurlijk niet missen. Het najaar zelf is al zo donker, dus we mogen best wat kleur aan het leven geven, in dit geval je outfit. En ik moet eerlijk zeggen dat ik me altijd al beter voel als ik een kleurtje draag. Iedereen wordt toch net iets vrolijker van fel roze, fel geel, fel blauw!

  |  

Meer berichten