7 FASHIONABLE OUTFITS VOOR OP HET TERRAS

7 FASHIONABLE OUTFITS VOOR OP HET TERRAS

De lange donkere dagen zijn voorbij en met de nieuwe maatregelen zitten we met z'n allen weer aan de Chardonnay op het terras. Toen ik voor het eerst weer naar mijn favo plekje mocht, stond ik voor mijn kast en kon ik deze blog goed gebruiken. Wat moet je in hemelsnaam aan wanneer je weer gezien mag worden in 'fashionable' outfits in plaats van je trainingspak? Voor jullie deze week: 7 fashionable (maar niet overdreven chique) outfits voor op het terras!

1. MAXI DRESS EN SNEAKERS

Een maxi dress geeft je stiekem al net een beetje dat zomergevoel. Om de look iets meer urban te maken kun je er sneakers onder doen. Zo ben je niet overdressed op het terras, maar met een zonnebril erbij is jouw outfit ready voor de vrijmibo! Dranksuggestie: Sauvignon blanc of een zomerse marini pornstar.

 2. BLAZER, RIPPED SHORTS EN BIKER BOOTS

Het lijkt op een onwijs comfortabele en casual outfit, maar wordt fashionable door er een oversized blazer op te dragen. Leuk om eventueel nog te combineren met een riem om de taille heen, zodat het nog iets vrouwelijker wordt. Ook chunky sandalen staan hier fantastisch bij voor als het Nederlandse zonnetje op komt. Dranksuggestie: Cabernet sauvignon of een dark and stormy.

 

3. SLIP SKIRT, SWEATER EN HAKSANDALEN

SEXY TIME! Hoe onwijs vrouwelijk is een slip skirt?! Met een sweater maak je het geheel wat stoerder en het is natuurlijk lekker warm voor op de mindere dagen als je toch hoe het ook went of keert op het terras wilt zitten. Jij laat je niet wegpesten door een beetje koud weer! Dranksuggestie: een bloody mary (dan heb je het het snelst weer warm!)

 4. LAKJAS EN CROP TOP

Een beter fashion statement dan dit, is er niet! In combinatie met een mom of straight jeans en haksandaaltjes eronder, zal iedereen naar je omkijken. En laten we eerlijk zijn, zo'n lakjas is ideaal voor het Nederlandse weer. Wanneer het regent op het terras, zul jij je geen zorgen hoeven te maken of je outfit nat wordt. Dranksuggestie: Champagne of een Martini.

5. SHIRTDRESS EN ENKELLAARSJES

Een shirtdress is een fantastische classic. Dit is een perfecte outfit voor naar je werk en daarna door op het terras! Nu nog met enkellaarsjes, maar later ook met een sandaaltje te dragen. Dranksuggestie: een Bellini voor de zomerse touch!6. BOHEMIAN BLOUSE EN JEANS

Een bohemian blouse is een heerlijk zomers item. Ook leuk om hoog zomer te dragen met een short, maar voor nu nog leuk met een mom jeans en haksandaaltjes. Dranksuggestie: een Mojito of een aperol spritz.

 7. FLOWER DRESS EN BASKET BAG

Bloemenjurkjes zijn een goede go-to voor de lente en als je kiest voor een midi jurk is het top om vanuit je werk door te gaan naar het terras. Met een spijkerjasje erover heen kun je ook op de mindere dagen op het terras zitten en anders shinen! Dranksuggestie: Gin & Tonic en dan het liefst met een Elderflower tonic.

 

  |  

Meer berichten