WEEKEND LOOKS 22-11

WEEKEND LOOKS 22-11

LISANNE'S WEEKEND LOOKS

 

CASUAL FRIDAY

Vrijdag; de laatste werkdag van de week! De dag waarop jij overdag doet waar jij het beste in bent om vervolgens 's avonds het weekend te vieren onder het genot van een glaasje wijn. Wat trek je aan op een dag als deze? De vrijdag is perfect voor een casual-chic outfit. Deze look bestaat uit een boyfriend jeans, gecombineerd met een glanzende crop top en zakelijk geruite blazer. Overdag draag jij jouw blazer dicht waardoor jij een geschikte look creëert voor op de werkvloer. In de avond gooi jij jouw knoopjes los of trek jij de blazer uit. Een elegante shiny silk top is alles wat jij nodig hebt om die avond te stralen. Proost!

 

 

SATURDAY NIGHT

December is all about glitter & glamour! Dit is dé maand om de glitterjurk aan te trekken die jij het liefst het hele jaar door aanhebt. Zaterdagavond vier jij in een jurkje, net zo sprankelend als jijzelf. Dit jurkje heeft lange mouwen, dat komt goed van pas met deze temperaturen. De schouders hebben een extra plooi-detail waardoor de jurk extra feestelijk is. Mocht je minder zin hebben in een schurende glitter stof? Dan zit je bij deze jurk goed! Geen schuurpapier-feeling, enkel comfort. De jurk is door de lengte ook heel erg geschikt voor de langere dames. Less bitter, more glitter! 

 

 

SUNDAY CHILL

Na een kleurrijk weekend is de zondag aangebroken. De dag dat niets hoeft en alles kan. Één ding is zeker: comfy is een must. Deze look bestaat uit een mega comfortabele, oversized pullover en een leren legging. Met de juiste leren legging voelt dit aan als een tweede huid. Ga jij even de deur uit voor een dagbesteding? Style jouw outfit met een pop of colour schoudertasje en gooi er een hoed bij. Heerlijk wanneer het lijkt alsof jouw outfit veel moeite kostte terwijl hij aanvoelt als échte sunday chill.

 

 

  |  

Meer berichten