OFFICE LOOKS 18-11

OFFICE LOOKS 18-11

LISANNE’S OFFICE LOOKS

 

LOOK 1

 

Het panty-seizoen is aangebroken! De eerste look bestaat uit een half lange rok tot net over de knieën. De rok bestaat uit een kunst leren stof in plissé model. Door dit model en deze uitvoering zul jij er op werk netjes genoeg bij lopen om een sophisticated uitstraling te hebben, maar dan met de unieke touch die jou doet opvallen. De riem is verstelbaar in alle maten waardoor deze rok geschikt is voor iedere lichaamsvorm en maat. Je kunt de look afmaken met een zwarte col en zwarte laarsjes. Zo creëer jij een sterke look. Mocht jij voorkeur hebben voor een meer ‘casual’ uitstraling, dan kun je een trui in de rok dragen. En tot slot nog iets wat we niet vaak genoeg kunnen zeggen: maak jouw look af met een sieraden party. In dit geval is een mooie necklace-party precies wat jij nodig hebt om dat extra vleugje wow te krijgen.

 

 

LOOK 2

Hallo powervrouw! Met deze blazer-jurk zet jij de toon. Jij bent prachtig, krachtig en charmant all in one. Deze jurk is heel erg geschikt om op werk een professionele uitstraling te hebben en jouw vrouwelijkheid te accentueren. Je kunt je blazer-jurk combineren met een zwarte panty en hakken. Een extra toevoeging aan deze jurk zou een taille riem kunnen zijn. Zo worden de taille én heupen geaccentueerd. Als jij gezegend bent met een lang lichaam, dan zou de jurk eventueel aan de korte kant kunnen zijn. Maar geen zorgen, met een leren legging of dikkere panty is dat opgelost! Oh ja en, een necklace-party past helemaal in het plaatje.

 

 

LOOK 3

Deze look is een absolute favoriet. Betrap jij jezelf er soms op dat jij die zwarte jurk eerder uit de kast trekt dan die gekleurde? Deze kleurrijke outfit doet jou stralen in een donker seizoen. Het voordeel van deze outfit is dat de rok en trui dezelfde kleur hebben. Dat is een monochromatische kleurencombinatie. Een wat? Dit is simpelweg een outfit die bestaat uit items in dezelfde kleurtint. Heel populair! Zo behoud je een sophisticated look en val jij toch dat extra beetje op. De rok loopt aan de onderkant een klein beetje uit waardoor deze niet compleet aansluit. Door deze fit krijgt jouw outfit een chique touch. Natuurlijk is de outfit geschikt om te combineren met een panty en hakken. Maar ook hoge laarzen zouden deze look complimenteren. En een klein voordeel: no panty needed!

  |  

Meer berichten