1 JEANS 4 LOOKS

1 JEANS 4 LOOKS

Een jeans is natuurlijk van alle tijden. Zo klassiek, trendy en makkelijk te combineren. Althans, dat zou je denken... Ik krijg nog altijd veel de vraag hoe ik mijn jeans combineer. En ik weet het, ik combineer het met alles, van een hoodie tot een nette blouse, alles kan! Maar hierbij help ik jullie een handje door 4 looks te laten zien, die ik PER-FECT vind met een straight jeans.

 

1. STRAIGHT JEANS + STRAKKE TOP + GILET

Ideaal aan dit seizoen is dat de gilets weer een trend zijn! En wij hebben echt fantastische binnen. Het maakt de outfit weer iets netter ondanks dat ik het hier heb gecombineerd met een hele stoere jeans. Sneakers eronder en gaan!

 2. STRAIGHT JEANS + WIT T-SHIRT + BLAZER

Deze outfit klinkt redelijk basic, maar dat ligt er helemaal aan hoe je het styled. Wanneer je namelijk een pop of colour blazer erop draagt, is er niets basics aan. Combineer het dan ook nog met een leuke gouden necklace party en je hebt een super toffe outfit!

 3. STRAIGHT JEANS + NETTE BLOUSE + HAKLAARZEN

Dit is denk ik toch wel mijn favoriet! Het geeft direct een echt girl boss look. Super vrouwelijk en toch heel erg stoer. Ik ben er heel erg fan van. Zorg wel dat het qua kleuren rustig blijft in de outfit. Maar qua accessoires kun je dan los gaan. 

 4. STRAIGHT JEANS + GESTREEPTE BLOUSE + LOAFERS

In deze outfit heb ik echt meerdere stijlen met elkaar gecombineerd. De gestreepte blouse is heel klassike, de jeans is stoerder en met de loafers eronder maak je het geheel iets meer preppy. Een heerlijk lookje dus. 

 

  |  

Meer berichten