s

BLOG

  • OFFICE HAIRDO INSPIRATION

OFFICE HAIRDO INSPIRATION

Een drukke werkweek, genoeg andere activiteiten zoals vrienden, familie en sport, vereist enige (miraculeuze) planning. En let’s be honest de meeste ochtenden, krijgt de snooze-knop voorrang op een paar minuten extra haarverzorging. Resultaat is wat extra minuten slaap, om vervolgens geschrokken in de spiegel te kijken. Te weinig tijd om je haar nog goed te doen? Met deze snelle en eenvoudig kapsels, zie je er goed uitgerust uit en totally put together!

 

# HALF UP BRAIDED BUN

Draai de helft van je haar in een knot op de achterkant van je hoofd. Je kan het vast zetten met speltjes of met een elastiek.
De variant op een simpel knotje is een vlecht die je als een knot hebt gedraaid.

 

# QUICK, CLASSY CHIGNON

De maandagen zijn over het algemeen niet de meest fijne dagen, dus om zo min mogelijk tijd te besteden aan je haar (en hierbij je snooze-time uit te breiden) kies dan voor deze stijl!
Je zet een lange haarelastiek in als een soort kroon. Dan rol de lengte van je haar op en draai je het in de ‘hoofdband’ (haarelastiek). Stop al je haar in de hoofdband (elastiek), trek wat plukjes haar los voor een meer casual look en KLAAR!  


# CLASSIC, MESSY LOW BUN

De klassieke lage knotje is ideaal voor een dag naar kantoor. Je kan hem strak laag dragen voor een wat sjiekere look, maar wat rommeliger voor een meer casual en nonchalante look.

 

# HALF CROWN BRAID

Deze stijl is perfect geschikt voor op het werk. Je haar hangt los, maar niet in je gezicht.
Easy does it: je maakt aan de zijkant van je haar twee lange vlechten, trekt de vlechten horizontaal over je haar naar de andere kant en verbindt deze aan elkaar met speltjes.
Voor een leuk alternatief kan je in plaats van het gebruiken van klipjes ook beide kanten met elkaar verbinden door er een knoop in te leggen (zie foto2). Maar wees voorzichtig!;)

# HAIR BOW BUN

Deze stijl vereist discipline, is voor vrouwen die zo naar het werk kunnen én de “oh bow she didn’t!” aan kunnen.
Verzamel al je haar op de top van je hoofd en maak een paardenstaart met een elastiek. Haal al je haar door de elastiek, maar bij de laatste doorhaling, trek je niet al je haar er helemaal doorheen. In plaats daarvan maak je een lus. Draai je ‘staart’ zodat de uiteinde in de richting van je voorhoofd wijzen. Verdeel vervolgens de lus in twee helften. Trek als laatste, je overgebleven pluk haar (die in de richting van je voorhoofd wijst), over het midden van de twee lussen heen en zet deze vast in je elastiek. Zodat het achter de elastiek blijft zitten. Trek de lussen zachtjes strakker alsof je een paardenstaart strakker trekt en voilà!

Comments on this post (0)

Leave a comment