WEEKEND LOOKS 20-11

WEEKEND LOOKS 20-11

WEEKEND LOOKS

OVERSIZED BLAZER

De oversized blazer is een enorme trend, niet alleen dit seizoen maar ook aankomende seizoenen. Een blazer is altijd fijn om in de kast te hebben, je kunt hem namelijk combineren op een jeans maar ook heel goed op een jurk of rokje. 

De blazer zien we nu in vele prints en kleuren, een geruite blazer geeft een net wat meer preppy look, maar je kan natuurlijk ook voor een klassieke zwarte kleur gaan. Het is maar net wat jij wilt! We love it!

GLITTER DRESS

De glitter jurk is een topper dit aankomende seizoen! Een glitter dress is super leuk te dragen met een feestje of kerst. Maar zo’n jurkje is ook leuk om casual te dragen, als je dat aandurft! Combineer hem dan met een stoer leer jasje en grote boots. Hoe meer glitter hoe beter, we love it!!

LITTLE BLACK DRESS

Deze must-have moet iedere vrouw in haar kast hebben, de little black dress. Dit is een goede investering en kan je gewoon altijd aan! Je kunt hem heel casual dragen en combineren met sneakers en een grote trui. Of juist fabulous met een hakje eronder. 

Wij hebben een little black dress versie met een subtiele glitter, ook een goede investering voor bijvoorbeeld kerst of oud en nieuw. Zo’n jurkje is altijd een goede optie en dus fijn om in je kast te hebben.
  |  

More Posts