Styling marathon day 7 - Vragen van klanten

Styling marathon day 7 - Vragen van klanten

Styling marathon

Day 7 | Vragen van klanten

De laatste dag van de styling marathon beantwoorden wij vragen van klanten!

Vraag 1

Hoe kan je een maxi dress omtoveren tot casual?

Dit is een super leuke vraag! Een maxi dress kun je heel goed casual dragen, draag er een grote oversized trui overheen voor een casual effect. Combineer de jurk met grote sneakers of met stoere laarsjes! We love!


Vraag 2

Hoe zorg je dat een outfit af is?

Er is hier eigenlijk maar 1 antwoord op, accessoires. Draag verschillende laagjes met kettingen en kies voor een leuke earparty. Dit maakt je outfit net wat meer af en zorgt voor wat extra spice, we love!!


Vraag 3 

Mijn trui kriebelt, hebben jullie tips hiervoor?

Een goede oplossing is om je trui in de diepvries te leggen, dit klinkt heel gek, maar het helpt! Als het nog niet fijn zit probeer dan een dun colletje onder je trui, voor de koude dagen een extra warme oplossing. Je hebt geen last meer van het kriebelen van wol en het ziet ook nog eens leuk uit! 


Vraag 4

Wat doe je aan bij een first wandel date?

Dit is nu een super toepasselijke vraag natuurlijk! Kies voor een mooie lange wollen jas, je jas moet er natuurlijk tip top uitzien! Je wilt het ook niet mega koud hebben, dus kies voor laagjes. Draag een leuke spencer met daaronder een blouse en kies voor een stoere broek. Maak je outfit af met een beanie en leuke sieraden. Kies voor lekker zittende laarsjes waar je natuurlijk ook goed op kan lopen! We love!!  |  

More Posts