Styling marathon day 6 - The blazer

Styling marathon day 6 - The blazer

Styling marathon day 6 -  How to style a blazer?

How to style a blazer? Deze vraag hebben wij heel veel voorbij zien komen! Een goede blazer is een echte must-have voor elke vrouw! Hieronder drie tips hoe je een blazer het beste kan stylen. We love!!


Tip 1

Een blazer is prachtig over een jurkje. Als het wat kouder is, is een blazer een mega goede optie voor bijvoorbeeld een bruiloft. Kies dan wel voor een oversized blazer dit geeft de look net wat meer spice! Als je een wat drukke print jurk hebt is een zwarte oversized blazer het mooist. Wanneer je juist gaat voor een rustige jurk kies dan juist voor een knallende kleur blazer voor het contrast! 


Tip 2 

Een hele mooie look met een blazer is om te kiezen voor een wat korter rokje. Zorg ervoor dat je rokje even lang is als de blazer, zo krijg je een extra mooi effect. Kies bijvoorbeeld een leren a-line rok en een ander stof blazer. Hierdoor krijg je een stoere look, we love!!


Tip 3 

Wanneer je je blazer dicht draagt is het mooi om te kiezen voor een dun colletje onder de blazer. Houdt het rustig onder je blazer, geen drukke v-hals of print. Zo komt je blazer nog beter uit en creëer je een stoere look!  |  

More Posts