Styling marathon day 5 - The boyfriend jeans

Styling marathon day 5 - The boyfriend jeans

Styling marathon

Day 5 | How to style a boyfriend jeans

Onze favo jeans die je in je kast moet hebben! De boyfriend jeans kun je letterlijk met alles combineren, wij laten hieronder wat tips zien om een super leuke look te creëren! 

Look 1

Stijl de boyfriend jeans met een toffe blouse, zo krijg je gelijk een vrouwelijk effect. Deze blouse kan bijvoorbeeld pofmouwen hebben voor een extra fashion statement. Maak je lookje af met mooie sieraden en je bent ready!

 

Look 2 

De blazer is een statement item waarmee je jouw look helemaal af kan maken. Combineer een toffe kleur blazer met een basic kleur shirt en de boyfriend jeans. Maak je lookje af met stoere enkellaarsjes, je hebt nu een goede office look. We love!!

 

Look 3

Look 3 is de stoere look, combineer je boyfriend jeans met een grote oversized trui of blouse en een leer jasje. Een leer jasje is zo’n basic item die je echt in je kast moeten hebben. Dit kan zowel mooi met een jurkje, rokje als met de boyfriend jeans. Maak je outfit af met grote statement oorbellen en enkellaarsje voor een vrouwelijke maar stoere look!  |  

More Posts