STYLING MARATHON - Day 1 | An all black outfit

STYLING MARATHON - Day 1 | An all black outfit

Styling marathon - Day 1 | How to style an all black outfit

We houden ervan, een all-black outfit! Een geheel zwarte outfit zien we steeds meer terug op de catwalk en in de modebladen. Er zijn een bepaalde trucjes om jouw outfit wat op te spicen, wij vertellen onze geheimen aan jou!

 


Tip 1 - Various materials

Voor een all-black outfit is het belangrijk om met verschillende materialen te spelen in plaats van alles dezelfde stof. Kies bijvoorbeeld een zwart leren rokje met een zwarte grof gebreide trui. Of een leren broek met een katoenen blouse, je kan hier goed mee spelen. 


Tip 2 - It’s all about the details

Met een all-black outfit is het leuk om met details te spelen. Kies bijvoorbeeld voor een netpanty of glitterpanty onder je rokje. Dit zorgt ervoor dat jouw outfit niet saai wordt. Dit is een echte topper voor de meiden met de lange benen, show them your legs!! Maar natuurlijk ook een top tip als je wat kleiner bent. We love!


Tip 3 - Time to accessorize

Het UNC team houdt ervan, accessoires. Je maakt zo’n all-black outfit dan ook helemaal af met heerlijke sieraden, combineer je outfit met verschillende lengte kettinkjes en stoere statement oorbellen. Deze sieraden geven net wat meer diepgang aan je outfit waardoor het zeker niet boring wordt!


Tip 4 - Combine different styles 

Een belangrijke tip is om verschillende stijlen te combineren. Combineer een chic a-lijn rokje met een grote stoere trui, een schattig jurkje met een biker jacket of een flared broek met een grote blazer.  Zo ontstaat er contrast in je outfit, we love!  |  

More Posts