FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: SUE

FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: SUE

  

Hi UNC ladies!

Vandaag nemen we je mee naar een nieuwe hotspot, namelijk SUE. Net als bijna ieder ander houden wij enorm van zoetigheid. Wij zullen dan ook niet snel nee zeggen wanneer iemand vraagt of we een koekje bij de koffie willen, want ja dat hoort er gewoon bij, toch?

Ook bij SUE kan je genieten van een heerlijke cappuccino met iets lekkers erbij. En wanneer je dan iets lekkers besteld, hoef je je niet eens schuldig te voelen, want de lekkernijen bij SUE zijn niet alleen vrij van gluten en lactose, maar ook vrij van suikers. Is dat even goed nieuws!

De afgelopen jaren is de gezonde trend erg populair geworden. Hierdoor houden mensen zich steeds meer bezig met een gezonde levensstijl. De oprichtster van SUE, Kim Sue Palm, houdt zelf enorm van alles wat zoet is en had dan ook moeite om alle guilty pleasures te laten staan. Zo begon ze met bakken zonder suiker en kwam met gezonde alternatieven. Met dit concept biedt Kim mensen die een healthy lifestyle volgen een gezond alternatief om toch te zondigen. SUE is het bewijs dat ook een zoet taartje zonder suiker erg lekker kan zijn! Niet alleen voor de zoetekauwen onder ons is deze hotspot een aanrader. Ook voor een after work borrel met bites kan je bij deze hotspot terecht.

Sinds begin 2016 is SUE gevestigd op de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam. Bij binnenkomst trokken de zoete gebakjes in de etalage gelijk onze aandacht. Wij gingen voor het roze red velvet gebakje met een lekkere cappuccino, want zoals jullie vast wel hebben gemerkt, zijn wij gek op de kleur roze. Ook voor een treat yourself moment in de zon, ben je hier aan het juiste adres. Geef je bestelling door en geniet van de zon op het terras van SUE!

Voor de menukaart en meer informatie over SUE, ga je naar: http://sue-food.nl

 

Liefs,

 

Team UNC

 

   

  |  

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing