FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: YOGHURT BARN

FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: YOGHURT BARN

Yoghurt Barn    

Hi UNC ladies!

Vandaag delen we onze eerste hotspot van Rotterdam in onze serie hotspots. Natuurlijk is The Fashion Boutique een superleuke hotspot om te bezoeken wanneer je in Rotterdam bent ;). En kan je voor je dagelijkse dosis fashion en interieur bij ons terecht.

Toch zijn er het afgelopen jaar nog genoeg leuke hotspots bijgekomen in Rotterdam, en er gaan er vast en zeker nog meer komen! Vanaf vandaag zullen wij onze favorite spots met jullie delen, waaronder hotspots met lekker eten.

De eerste hotspot die wij met jullie delen, is de Yoghurt Barn. In 2012 is de Yoghurt Barn van start gegaan in de stad Utrecht. Sindsdien hebben de oprichters, Wouter & Esther, al meerdere locaties geopend en een locatie in Rotterdam kon natuurlijk niet ontbreken. En dus opende de Yoghurt Barn tegen het einde van december vorig jaar haar deuren in Rotterdam op Oude Binnenweg 117-119.

De naam zegt het eigenlijk al, je kunt er yoghurt eten, en geloof ons, deze zijn enorm lekker! Bij de Yoghurt Barn kan je kiezen uit de ‘yoghurt specials’ van de kaart. Ook is het mogelijk om zelf een yoghurt samen te stellen met overheerlijke toppings. Ga voor een healthy yoghurt met fruit en nootjes, of laat jezelf gaan en bestel een yoghurt met chocolade en stukjes brownie. Naast yoghurt heb je keuze uit een stevige bak havermout, een smoothie, een barn toast en nog veel meer lekkers. Voor een goed ontbijt, lunch, high tea of gewoon een lekker tussendoortje is de Yoghurt Barn dus zeker een aanrader.

Gezien de locatie van deze hotspot, dichtbij The Fashion Boutique, hebben wij al meerdere bezoeken gebracht aan de Yoghurt Barn. Niet alleen genieten wij enorm van de yoghurt met overheerlijke toppings, ook het interieur spreekt ons erg aan. Er is veel gebruik gemaakt van hout, wat warmte uitstraalt. Verder zorgt het gebruik van kussens, plantjes en bloemen voor een echt huiskamergevoel en hangt er een relaxte sfeer. Of je nu komt voor een ontbijtje, een gezellige brunch met vriendinnen, of voor een inspirerende werkplek, de Yoghurt Barn has it all!

Neem vooral nog even een kijkje op de website van de Yoghurt Barn: https://yoghurtbarn.nl

Liefs,

Team UNC

  

 

  |  

More Posts

Next Post

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing