FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: SUPERMERCADO

FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: SUPERMERCADO

Supermercado Hotspot Rotterdam  Supermercado Hotspot Rotterdam

Hola UNC ladies!

Vandaag nemen we jullie mee naar weer een nieuwe hotspot, Supermercado. Supermercado is een cocktailbar-restaurant met een Latijns-Amerikaanse keuken. De naam van het restaurant geeft ons een vakantiegevoel en voor de mensen die fan zijn van De Jeugd van Tegenwoordig zal de tekst ‘Hola Supermercado’ naar boven komen.

Bij Supermercado kan je terecht voor heerlijke ensaladas, taco’s en ceviche. De houtskoolgrill staat centraal in de keuken van Supermercado, aangezien al het vlees hierop wordt bereid. Naast de hartige gerechten, kan je ook gaan voor zoet. Voor de echte zoetekauw is de Freakshake zeker een aanrader! Verder kan je natuurlijk gaan voor een cocktail, want ook deze zijn lekker zoet van smaak.

Wat ook erg leuk is, is dat Supermercado cocktailworkshops aanbiedt. Mocht je dus nog een leuke activiteit met je vriendinnen willen plannen en houden jullie allemaal wel van een drankje? Dan is deze workshop erg leuk. Onder begeleiding van een van de bartenders zullen jullie 1,5 uur lekker bezig zijn.

De inrichting van deze cocktailbar is lekker kleurrijk en speels, waardoor je direct in de juiste stemming komt. Er hangt een relaxte sfeer, waardoor je je op je gemak voelt en hier prima een avondje kan vertoeven. Terwijl de tijd voorbij tikt, kan jij samen met je vrienden/vriendinnen genieten van de Latijns-Amerikaanse keuken en een super cocktail!

Supermercado is gevestigd op Schiedamsevest 91. Ben jij in de buurt van de Witte de Withstraat en toch wel een beetje hungry? Stap dan vooral eens bij naar binnen bij deze hotspot!

Voor meer info over Supermercado neem je een kijkje op hun website: http://supermercadorotterdam.nl/

 

Liefs,

  

Team UNC

  |  

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing