FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: ROLPH'S DELI

FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: ROLPH'S DELI

Rolph's Deli Rotterdam UNC

Hi UNC ladies!

Vandaag nemen we jullie mee naar weer een nieuwe hotspot, Rolph’s Deli. Deze hotspot is gelegen in Rotterdam Zuid.

De eigenaar van het restaurant, Rolph Hensens, was al van jongs af aan bezig met het koks vak. Hij heeft dan ook veel ervaring op gedaan bij de betere restaurants, zoals La Rive in het Amstel Hotel. Uiteindelijk openden Rolph en Chantal de Raaf (gastvrouw) in 2014 samen een restaurant op de Kop van Zuid, het HMB Restaurant.

Na het grote succes van HMB, was Rolph op zoek naar iets nieuws. In 2017 opende hij daarom Rolph’s Deli, gelegen in dezelfde omgeving als het HMB Restaurant. Bij deze nieuwe hotspot kan je terecht voor een ontbijtje of een lekkere lunch. Rolph’s Deli is gebaseerd op wereldsteden zoals New York. En een bagel met cream cheese kan dan natuurlijk niet ontbreken op de menukaart.

Verder kan je genieten van kleurrijke smoothies, American pancakes en lekkere broodjes. Doe eens gek en ga voor het broodje lobster roll, met truffel en avocado!

Ook de aankleding van de lunchzaak is erg mooi gedaan! Goud, zwart, wit en beige zijn de kleuren die in het interieur van Rolph’s Deli worden gebruikt. De lunchzaak heeft een strakke en toch ook chique inrichting. Het zwart/wit kleurgebruik maakt het strak. Terwijl de gouden details de zaak een chique en tegelijkertijd warme uitstraling geven.

Wij hebben genoten van een lekkere lunch bij deze Rotterdamse hotspot. Verder willen we ook even zeggen dat het personeel erg aardig en gezellig is, iets wat wij belangrijk vinden.

Wil jij graag een keer American-style ontbijten/lunchen? Dan is deze hotspot op de Kop van Zuid zeker een aanrader!

Tip: geniet van het uitzicht en maak na de lunch een wandeling over de pier.

Voor meer info over Rolph’s Deli, neem een kijkje op hun website: https://rolphsdeli.nl/

 

Liefs,

 

Team UNC

  |  

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing