FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: AMEHOELA

FAVO HOTSPOTS ROTTERDAM: AMEHOELA

Amehoela Hotspot  Amehoela Flamingo Cocktail

 

Hi UNC ladies!

De afgelopen dagen heeft iedereen lekker kunnen genieten van de zon. En wanneer de zon schijnt, houden wij ervan om gezellig een terras te pakken. Zonnebril op, een drankje in de hand en genieten maar! De volgende hotspot heeft dan ook een terras, aan het water, waar je kan genieten van de zon en heerlijk mensen kan bekijken. 

Amehoela is opgezet door vier jeugdvrienden. Voordat ze samen Amehoela openden, kwamen ze vaak in het Bootleg DJ Café. Toen deze tent zijn deuren moest sluiten, kwamen de vrienden met een genius plan om een eigen tent te openen. En zo gebeurde het dat deze vrienden zich nu trotse eigenaren mogen noemen van het pand waar ze eerst altijd samen kwamen, Bootleg.

Amehoela is sinds augustus vorig jaar geopend op Mauritsweg 33, en de zaken gaan goed! De tropische tiki-bars van Amerika zijn een grote inspiratiebron geweest voor deze Rotterdamse hotspot. Met neo-tiki als concept creëren ze een relaxte sfeer waar je al je zorgen kan laten gaan en kan genieten van heerlijke cocktails. Wat ook erg populair is, is om een groepscocktail te bestellen. Deze wordt dan gepresenteerd in een knalroze flamingo, wat of course een Insta fotootje waard is (zie foto).

Wij vinden Amehoela een leuke plek voor een gezellig avondje uit met je vrienden/vriendinnen. Voor echte Rotterdamse gezelligheid is Amehoela zeker een aanrader!

Voor meer info over deze hotspot, ga naar de website: http://www.amehoela-rotterdam.nl of neem een kijkje op het Instagram account: @amehoelarotterdam.

 

Liefs, 

 

Team UNC

 

Amehoela Rotterdam  Amehoela Cocktailbar

  |  

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing