FAVO HOTPOTS ROTTERDAM: CLOUD 8 (THE SUICIDE CLUB)

FAVO HOTPOTS ROTTERDAM: CLOUD 8 (THE SUICIDE CLUB)

Cloud 8 - The Suicide Club - hotspot Rotterdam

Hi UNC ladies! 

De hotspot die we vandaag met jullie delen, is op een andere hoogte als de vorige hotspots. Houd jij wel van een drankje op hoogte? Dan moet je zeker een keer naar de Sunday rooftop sessions gaan van Cloud 8, The Suicide Club. De naam zegt het eigenlijk al, Cloud 8, vind je op de 8ste verdieping van het Groot Handelsgebouw. 

The Suicide Club is de enige rooftop Cocktailbar van Rotterdam. Naast de heerlijke cocktails kan je bij The Suicide Club ook genieten van een Asian-style diner. Echter willen wij vandaag een leuk idee voor een lazy Sunday met jullie delen.

Cloud 8 organiseert namelijk elke zondag een rooftop session in The Suicide Club. Zondag 20 mei zijn de rooftop sessions begonnen. Hier kan je genieten van een mooi uitzicht over Rotterdam onder het genot van een lekkere, zoete cocktail, BBQ-snacks en live music.

Het leek ons een leuke activiteit, aangezien voor de meeste mensen zondag een lazy dagje is. Onze eerste indruk van de Sunday rooftop session bij Cloud 8 is goed. Je hebt een erg mooi uitzicht over Rotterdam en zeker op een zonnige zondag is het echt genieten! De sfeer is relaxed en de cocktails zijn lekker.

Wij raden iedereen aan om een keer op een lazy Sunday te genieten op dit mooie terras. Echter willen we jullie er wel op wijzen, dat je bij het betalen even goed moet opletten of het bedrag wel klopt. Ze willen soms enthousiast een extra cocktail afrekenen.

Bij Cloud 8 ben je welkom vanaf 15:00 uur in de middag. Dus mocht je nog geen plannen hebben voor vandaag, app je vrienden, vriendinnen of familie!

Op de volgende website kan je de hele agenda van The Suicide Club vinden, ook de rooftop sessions: http://www.thesuicideclub.nl/agenda

 

Liefs,

 

Team UNC

 

 

  |  

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing